Beykoz belediyesi kitabına uydurmuş köpek çalıyor . Geçen senelerde bin bir zahmet iki yavru aldık biri çalındı.
daha önceki sezon arkadaşın hırsı veya hatası köpeklerimizi domuz kesti o zamandan beri o kızgınlık üzüntü sıkıntı ile geçen sezon ava bile gitmedim .
VE BU SENE YAÞLI AMA ÇOK ÝYÝ BÝR KÖPEÐÝMÝZ BARAÐIMIZ VARDI ONDAN ÝKÝ YAVRU ALDIK BU SEFERDE ERKEÐÝNÝ BELEDÝYE GÖREVLÝLERÝ ALDI
adamlar kitabına uydurmuş birileri herhalde diyor ki iyi köpek düşerse ben alayım onlarda onca sokak köpeği sokaklarda dolaşır iken avcının çobanın evin
tasmalı sahipli köpeğini alıp satıyorlar . yeter ki köpek cins olsun .
Köpekler bizde her gün koyunlar ile dolaşırlar Baraklar da büyüdü 7 aylık oldu dolaşsınlar nefes açsınlar koku tanısınlar diye şimdi ,şimdi sürü ile dolaşıyor lar

şimdi bu barağın yavrusunu kaptırdık
Baraklar yoldan karşıya geçiyor sürünün önünden gidiyor belediye köpeği yakalıyor götürüyor arkadaş yetişemiyor adam eldivenleri de orada bırakıyor biniyor arabaya kaçıyor .
adamı sonradan yakalıyorlar ben almadım diyor , ben alsam da asfaltta köpek görürse m alırım kanun böyle diyor ,köpek asfaltı geçmede evine nasıl gelecek .
bunu da belediye anlamak istemiyor. ya birisi o köpekleri ala bana getir dedi yada bu aldı birine teklif etti öyle veye böyle o güzelim barak gitti .
sizin anlayacağınız onca emek ile büyüttüğümüz barakların erkeğini kanuna kaptırdık uğraşıyoruz .Bakalım yarın avukat falan bir gideyim , belediye keton da
derdimizi anlata bilecek miyiz . sahipsiz onca küpesiz köpeğe sahip çıkma sen bulduğun köpeği getir köye at sen köyün avcısının çobanının köpeğini kap kaç sen vede kanun var .

daha öncede arkadaki macarı kaptırmıştık .