valla baba avcı göründüğü gibi değil. çok ince zarif bir kişiliği var. nereye taktı, ne etti eyledi bencazım çözemedim; ama kesinlikle takıldığı bir yer vardır. onu canlı dinlemek de çok keyifliydi. yazılarını okumak da. umarım ileriki zamanlarda gene birlikte olabilme şansı yakalarız.
sayın ali ustam,
umarım dediğin gibi olur ama ben bu konuda ümidimi yitirdim diyebilirim beni tanımaz ama siz ve diğer site üyesi arkadaşlarla el sıkmışlığı aynı tabağı paylaştığı aynı sofraya oturduğu onlarca insan var , hadi onlarında hatırı nerede,..?
belkide dediğiniz gibi takılmıştır bunca zaman biyerlere canlı canlı dinleyen olursa bizlerle paylaşsın,
yazılarını özlemesek ondan birşayler öğrenmesek ders almasak ona önem vermesek aramazdık yokluğunu ama herşey ona bağlı,.. ben sitedeki her akranıma büyük ve küçüğüme samimiyetle yazarken , karşı tarafın pek azında samimiyet görüyorum ama her üyeye içten ve samimi yazıyorum yok birinin diğerinden farkı benim için o bize yazmasada ben kendi adıma seviyorum o şahsiyeti vesselam.

enderin saygı, sevgi ve selamlarımla.