2010 mart ayından beri Terios 2008 gold modelini kullanıyorum,arabayı internetten buldum ve almak için taa Urfayı buldum.
Ýyikide almışım diyorum,aracım Lpg li,arazide arazisine göre değişmekle beraber 25-30 kuruş arasında yakar en fazla,asfaltta ise 18-22 kuruş arasında değişir km de.Eski Teriosa göre iç hacmi olsun arka koltuk diz mesafesi olsun bence herşeyi dört dörtlük,aracın vergisi 262 tl dönemlik,muayenesi 2 yılda bir yapılıyor,
Karda, bayırda, çamurda sürdüm aracı daha kilitli diferansiyeli kullandırmadı bana,sonuç olarak hem şehir kullanımında hemde biz avcıların arazi şartları için çok güzel bir araba,
Ayrıca Daihatsu Terios=Toyota Rush ,japonyada Terios olarak değil Toyota Rush olarak satılıyor aynı araba(sadece direksiyon sağda

),
Ben almadan önce çok araştırdım,arabanın sağlamlığı Toyota sağlamlığı,veteriner arkadaşımda aynısı var, aracı 150,000 km de daha ön takımına anahtar vurulmadı.
Ben aracı 33,000 km de aldım,Full modeli,30 bin tl verdim,Duster i de düşündüm ama 30 bin tl olan arabada ne hava yastığı var ne abs,ne klima ayrıca 4x2 ,Duster alacak arkadaş 4x4 dizel medelini almalı