Av Avcılık Avcı Sayfamız - İmzanıza Resim Ekleme
Avcı Sayfamız
Avcılık
07 Eylül 2010, 11:18:02 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
 
   Ana Sayfa   Yardım İLETİŞİM Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: İmzanıza Resim Ekleme  (Okunma Sayısı 1703 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Fatih BAYRAKTAR
Teknik Sorumlu
Şef
Dost Avcı
*
Offline
Nerden: Karamürsel / KOCAELİ
Yaş: 24
Mesaj Sayısı: 0


Sanal Avcı


WWW
« : 18 Haziran 2008, 16:08:16 »

"Profil >> Kimlik Bilgisi" tıkladıktan sonra karşımıza çıkan ekranda "İmza" satırını buluyoruz ve kodları arasına aşağıdaki resimde görüldüğü gibi resmimizin linkini yapıştırıyoruz. Daha sonra alt tarafta "Kimliği Değiştir"i tıklayıp ayarlarımız kaydedip çıkıyoruz.



Önemli Not: İmzanıza eklediğiniz resimlerin boyutu ne olursa olsun "320x240" şeklinde otomatik olarak boyutlandırılacaktır. Bu boyut normal fotoğraf ebatının orantılı olarak küçültülmüşüdür. Ekleyeceğiniz "50x50" bir kare fotoğraf veya "150x300" boyutunda dik bir fotoğraf otomatik olarak "320x240" boyutuna düşürüleceği için görüntü bakımından bozuk olacaktır. Forumdaki görüntü kirliliğini engellemek için yaptığımız bu uygulamada size önerimiz ve sizden ricamız "320x240" ebatına orantılı bir resim eklemenizdir.
« Son Düzenleme: 15 Nisan 2009, 12:38:52 Gönderen: Fatih BAYRAKTAR » Moderatöre Bildir   Logged

Fatih BAYRAKTAR
Teknik Sorumlu
0 Rh - 1985  Karamürsel KOCAELİ
Logged
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  
 
Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Bu Sayfa 1.337 Saniyede 21 Sorgu ile Oluşturuldu